czwartek, 19 marca 2009

Pyszne Cacao

Na rozgrzanie między zimą a wiosną proponujemy dziś kakao!

Nazwa napoju: Cacao

Kraj pochodzenia: Wielka Brytania

Pochodzenie: drzewo kakaowca z londyńskiego Highgate Wood

Gatunek: ambient, microsound, generative

Jakość: wysoka

Cena?: za darmo


Składniki:
- mnóstwo dźwięków bardzo dźwięcznych,
- moc diamentów,

- niezliczona czysta woda źródlana,

- 5 kg klawiszy białych i czarnych,

- tony soczystych głębin


Sposób przyrządzenia:

1) Wziąć do ręki kubek w plamy.

2) Zagrzać w elektronicznym czajniku czystą wodę.

3) Przygotować uszy poprzez ich roztarcie.
4) Znaleźć w kuchni internetowej szafkę z Cacao.

5) Między półkami, zwanymi materiałami dźwiękowymi, w cacaowej szafce poruszać się płynnie, bez strachu, także liniowo, choć do punktu dojścia.

6)
Do kubka wsypać chociażby 300 dag Tropisms.
7) Kubek z Cacao zalać wodą o stonowanej temperaturze.

8) Mieszać małą, srebrną łyżeczką ruchem niejednostajnym, nieprzyspieszonym, bez gwałtowności.

9) Delektować się świeżym, krystalicznym zapachem.

10) Pić dość spokojnie, nie siorbać.


Właściwości:
- ogrzewanie myśli delikatnie i nie przez brutalność,

- łatwość i przyjemność spożywania,

- walory zdrowotne

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz