Na rozgrzanie między zimą a wiosną proponujemy dziś kakao!
Nazwa napoju: Cacao
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Pochodzenie: drzewo kakaowca z londyńskiego Highgate Wood
Gatunek: ambient, microsound, generative
Jakość: wysoka
Cena?: za darmo
Składniki:
- mnóstwo dźwięków bardzo dźwięcznych,
- moc diamentów,
- niezliczona czysta woda źródlana,
- 5 kg klawiszy białych i czarnych,
- tony soczystych głębin
Sposób przyrządzenia:
1) Wziąć do ręki kubek w plamy.
2) Zagrzać w elektronicznym czajniku czystą wodę.
3) Przygotować uszy poprzez ich roztarcie.
4) Znaleźć w kuchni internetowej szafkę z Cacao.
5) Między półkami, zwanymi materiałami dźwiękowymi, w cacaowej szafce poruszać się płynnie, bez strachu, także liniowo, choć do punktu dojścia.
6) Do kubka wsypać chociażby 300 dag Tropisms.
7) Kubek z Cacao zalać wodą o stonowanej temperaturze.
8) Mieszać małą, srebrną łyżeczką ruchem niejednostajnym, nieprzyspieszonym, bez gwałtowności.
9) Delektować się świeżym, krystalicznym zapachem.
10) Pić dość spokojnie, nie siorbać.
Właściwości:
- ogrzewanie myśli delikatnie i nie przez brutalność,
- łatwość i przyjemność spożywania,
- walory zdrowotne
czwartek, 19 marca 2009
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz